Bygg ett företagsgym

För att du och dina medarbetare ska må bra är det viktigt att ni rör på er. Det är särskilt viktigt om ni har ett stillasittande jobb att ni får en stunds motion om dagen. Därför kan det vara en bra idé att bygga ett företagsgym.

Skaffa bra utrustning

När du har gjort i ordning det rum som ska bli företagets egna gym är du redo att gå vidare till nästa fas vilket är utrustningen. Det finns många olika varianter av utrustning och de kommer i olika prisklasser. Ta gärna en titt på Gymkompaniet som har allt det du kan behöva för att fixa ett bra gym till företaget.

Det finns allt från träningscyklar till löpband, kettlebells, skivstänger och andra varianter av träningsmaskiner. Du hittar även bra golv som är tillverkat för gym. Företaget erbjuder enstaka inköp av produkter men du hittar även helhetslösningar till företagsgymmet. När du hittar det du är ute efter kan du klicka hem produkterna för att få dem levererade till företaget.

Montera upp gymmet

När gymutrustningen har levererats till företaget är det dags att få i ordning gymmet. En del företag erbjuder montering, men om ni vill kan ni göra det själva. Oftast är monteringen enkel och det kommer inte ta alltför lång tid innan företaget har sitt eget gym.

Kommentarer är stängda.