Etisk och rättvis handel

Inom området försäljning ryms mycket. Här handlar det i grund och botten om handel med varor, produkter och tjänster. För dig som är ny som företagare är det här verkligen en ny och spännande värld. Den innehåller många möjligheter. Det samtidigt som det också finns många fallgropar.

Här kan du exempelvis ta ett företag som producerar och säljer ekologiska produkter. I och med det borde allt vara klappat och klart, och du ska ses som en bra företagare i samhället. Så är det dock inte, utan du måste också se till etik och rättvis handel. Vill du veta mera kan du få mer information här.

Först kan du fråga dig själv om du vill köpa ekologiska produkter som kommer från ett land där människor har tillverkat det du köper för slavlöner. Svaret blir förmodligen nej. Sedan skulle du nog inte heller gilla produkterna om du visste att det är barnarbete som står bakom produktionen.

Med anledning av allt som rör etisk och rättvis handel, är det ytterst viktigt att vara vaken och lyhörd som företagare. En företagare som inte ser sina misstag innan det är försent, blir aldrig framgångsrik.

Kommentarer är stängda.