Ett välorganiserat kontor kan öka din försäljning

Ett välorganiserat kontor kan leda till att du bättre kan hålla reda på dina leveranser och beställningar. Samtidigt får du en ökad lust att arbeta längre och får mer gjort.

kontor med möte i bakgrundenDet enda du behöver göra för att få inspiration är att gå in på internet, där finns alla tips du kan behöva för att lyckas ordna ett välorganiserat kontor. Förvandla ditt kontor från en gråzon till en kreativ oas redan idag. Inredningsvis ger olika tips på hur du inreder ditt kontor på bästa sätt.

  1. Skaffa rätt skrivbord anpassat för dina ändamål. Ett skrivbord som är för högt eller lågt kan förstöra din hållning och ge smärta i rygg, axlar och nacke. Ställ också gärna skrivbordet så att du ser ut genom fönstret istället för att stirra in i en trist vägg.
  2. Kombinera en moodboard med en anslagstavla. Häng upp bilder du mår bra av bredvid dina jobbrelaterade saker på anslagstavlan. Det kan vara dina foton eller andra saker som gör dig glad.
  3. Skaffa en rullhurts. Den är perfekt att spara de saker som misspryder rummet men som ändå är nödvändiga att ha kvar när du har kundmöten till exempel.
  4. Brevfack direkt på skrivbordet är bra att ha, så att du direkt kan strukturera upp pappren när du får dem. Särskilt bra är de för räkningar som annars har en förmåga att sprida ut sig.
  5. En snygg pennburk på skrivbordet så att du snabbt kommer åt en penna när du behöver den, under ett samtal med en kund eller en samarbetspartner.
  6. Post-it-lappar är perfekta att föra anteckningar på men har även andra nyttoområden. Du kan till exempel använda dem som bokmärken så att du snabbt hittar det där viktiga avsnittet i ett kontrakt eller avtal.

Ordning och reda gör det lättare för dig att agera snabbt i dina affärer och innebär också att du får en bättre översikt över dina förehavanden. Håller du koll på dina fakturor blir det också lättare för dig att få resurser över till att värva fler kunder.

Kommentarer är stängda.