Nyheter på cykelfronten

Att cyklar utvecklas och det kommer nya bättre modeller det ser vi i princip varje ny cykelsäsong. Nu har el-cyklarna tagit oss med storm och vi tror att vi bara sett en del av den utvecklingen än så länge. Det kommer mest troligt att formligen explodera just på den fronten, det kommer att skriva mer nyheter från cykelfronten, var så säker.

Smidig cykel

Det senaste vi har kollat upp är en smidig ihopfällbar elcykel, hopfällbara cyklar har funnits förut men kanske i den kvalitén som man önskat. Visst är det praktiskt när man är på husvagnssemester att kunna ta med sig en elcykel som man kan vika ihop och inte tar så stor plats som en vanlig cykel gör. Nu finns den möjligheten, kolla in denna skapelse från TopBike, en E-motion Camp 2-V 20″ med en 250 watts elmotor kan du ta dig 5 mil när batteriet är fullt laddat. Befinner man sig på en camping så är det ett perfekt sätt att ta sig från den plats man parkerat sin husvagn och vill ut på kortare äventyr.

Smart låsfunktion

En ny låsfunktion har kommit nyligen ut på marknaden, det är en smart lösning med ett litet lås som monteras in i skruvskallarna så att dessa inte går att skruvas loss. Perfekt sätt att göra det besvärligt att skruva loss däck, sadel och annat som kan vara åtråvärt på din cykel. För att få bort det magnetiska låset så måste ett specialverktyg användas som passar för just ditt lås. Du kan läsa mer om tillverkaren och om hur det hela startade genom att kolla in denna artikel från Ny Teknik.